Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας στο Σύλλογο προστασίας Υγείας και περιβάλλοντος του Κ.Υ. Χαλανδρίτσης 3-1-2016

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας στο Σύλλογο προστασίας Υγείας και περιβάλλοντος του Κ.Υ. Χαλανδρίτσης
Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 2016 στα πλαίσια της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου  με θέματα ημερήσιας διάταξης, το Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό.

 Παρέστησαν αρκετοί ιερείς της περιοχής με τον π. Δημήτριο, αρχιερατικό επίτροπό Δήμου Φαρρών και εκπρόσωπο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών Πρωτοπρεσβ. Π. Δημήτριο Παπαγεωργίου, ο Περιφερειάρχης Δ. Ελλάδος, κ. Απόστολος Κατσιφάρας, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, κα. Τασία Τογιοπούλου, ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, κ. Αθανάσιος Καρπής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ερυμάνθου, κ. Λεωνίδας Γεωργαντόπουλος, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Θεόδωρος Μπαρής, οι οποίοι και απηύθυναν χαιρετισμό και ευχές για το νέο έτος με διάφορες αφιερώσεις για το κομμάτι της πίτας. Επίσης Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι τοπικών Συμβουλίων καθώς και αρκετοί εκπρόσωποι.
  Τα παρευρισκόμενα μέλη επιδοκίμασαν τον Διοικητικό Απολογισμό του Συλλόγου, της προηγούμενης χρονιάς, τον οποίο ανέγνωσε, με την έγκριση του Δ.Σ., η Γενική Γραμματέας, κα. Ιωάννα Θεοδωροπούλου, ενώ στην οθόνη παρουσιάστηκαν διαφάνειες με τις πλούσιες δράσεις του.
Επιδοκιμασίας έτυχε και ο οικονομικός απολογισμός, τον οποίο παρουσίασε η Ταμίας, κα. Σπηλιοπούλου Χρυσάνθη και ο Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής, κ. Κωνσταντίνος Πανταζής.
 Όσοι μίλησαν, εξήραν μεταξύ των άλλων, το ρόλο του Συλλόγου στην προστασία της Υγείας και του Περιβάλλοντος της περιοχής, ο οποίος και έχει διακριθεί για την όλη οργάνωση και αποτελεσματικότητά του. Το έργο του απολαμβάνει την αναγνώριση όλων των ενασχολούμενων με τα κοινά Πανελληνίως.
 Μετά τους χαιρετισμούς, ακολούθησε η βράβευση του Γεωργίου Καλογερή, ο οποίος χάρις στις καλλιτεχνικές του ικανότητες και τις πολύτιμες προσφορές του στον Σύλλογο, έχει βοηθήσει το έργο του στην ηλεκτρονική παρουσίαση των εκδηλώσεων του και στην αρχειοθέτηση του πλούσιου φωτογραφικού του υλικού. Την τιμητική πλακέτα επέδωσε ο Περιφερειάρχης, κ. Απόστολος Κατσιφάρας, μαζί με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Βασίλη Κοτσώνη.

Εκ μέρους των συνεργαζόμενων Πολιτιστικών Συλλόγων, την πίττα τους έκοψε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μιραλίου, κ. Γεώργιος Ζαχαρόπουλος, ο οποίος μαζί με τις ευχές του, ανεφέρθη στην πετυχημένη, μέχρι σήμερα, συνεργασία, η οποία δεν περιορίζεται μόνο στην Γιορτή του Τσίπουρου.
Οι Σύλλογοι ήδη δουλεύουν για την συγκέντρωση υπογραφών εξ’ αιτίας της ανεπαρκούς λειτουργίας των πυρηνελαιουργείων.
Το μουσικό σχήμα Vibrato της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών, προλόγισε και ευχήθηκε ο καλλιτεχνικός Διευθυντής και μαέστρος, κ. Σταύρος Σολωμός, ο οποίος παρουσίασε τον υπεύθυνο των  5 κιθαριστών, κ. Γεώργιο Αθανασακόπουλο, οι οποίοι με τις μελωδίες τους, δημιούργησαν μία χαρούμενη εορταστική ατμόσφαιρα και εισέπραξαν τα παρατεταμένα χειροκροτήματα του πλήθους των παρευρισκόμενων, οι οποίοι είχαν γεμίσει την πολύ ωραία αίθουσα του Κέντρου.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: